Biscuiti cu ciocolata si ghimbir

de anca_rm in Prajituri, 20 Dec 2013 | 2092 vizualizari

 

Aroma ghimbirului in combinatie cu ciocolata este irezistibila .

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 50 g unt
  • 70 gr zahar
  • 2 oua
  • 10-12 linguri faina
  • 1 lingura ghimbir razuit
  • 1 lgt praf de copt
  • un varf de cutit sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata si ghimbir:


Ciocolata se rupe bucati si impreuna cu untul se topeste la bain-marie.


O lasam la racit. Razuim ghimbirul proaspat .


Intre timp, punem intr-un bol ouale si zaharul si le mixam bine, cam 5 minute la viteza mare si adaugam si ghimbirul .


Dupa ce ciocolata s-a racit putin o adaugam peste oua si mixam


Adaugam faina amestecata cu praful de copt si sarea.


Amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.


Acoperim bolul cu folie si il lasam la frigider pentru 2-3 ore.


Cu o lingurita luam din compozitie si formamam bilute , eu le-am facut cam cat o nuca.


Fiecare biluta o rostogolim prin zahar tos , si o asezam in tava pregatita inainte .


S-ar putea sa trebuiasca sa ne spalam de mai multe ori pe maini pana cand terminam totul, pentru ca se lipeste de maini .


Dam tava cu biscuitii la cuptor , si ii lasam la 180 grade cam 15 minute


Este preferabil sa-i lasam la racit in tava , pentru ca sunt foarte fragezi si se rup foarte usor .




 

TIPS-URI

1

nu trebuie sa ii formati foarte mari pentru ca cresc destul de mult.

2

lasati spatiu intre ei , ca sa nu se lipeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

20.12.2013, 21:07

Nu am mai servit fursecuri cu ghimbir dar nu are ce sa fie rau

diaconta 1

20.12.2013, 21:09

Rocsi,sa incerci,ghimbirul are un gust foarte bun combinat cu ciocolata

xana 1

20.12.2013, 22:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri rapide