Biscuiti cu fulgi de migdale

de mamaieelena in Prajituri, 30 Mar 2011 | 3696 vizualizari

 

Inainte de a va prezenta reteta vreau sa-i multumesc lui aziz pentru ca de la ea am preluat-o cu mici modificari evident si o sa vedeti de ce

 

INGREDIENTE

  • 110 gr margarina buna
  • 100 gr.miere de albine
  • 150 gr.faina
  • 130 cereale
  • 200 gr.alune de padure macinate
  • 250 gr.fructe uscate(prune.stafide.smochine)
  • aproximativ 100ml lapte de soia
  • 1/2 lingura praf de copt
  • un varf de lingurita bicarbonat
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de migdale:

Am inceput prin a taia marunt(cat se poate de marunt) fructele uscate si apoi le-am pus intr-un castron impreuna cu restul de ingrediente pe care le-am amestecat si am obtinut un aluat consistent pe care le-am facut bilute si le-am presat pe fulgi de migdale. Dupa care le-am asezat in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt . Le-am pus la cuptorul preincalzit la 180 de grade si au stat cate 20 de minute fiecare tava .Au rezultat 2 tavi de aragaz.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

03.04.2011, 23:01

multumesc gina si tie Teo iti multumesc

aziz 1

06.04.2011, 19:33

mamaie excelenti

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:39

Mi-ai usurat ,, misiunea '' , ma gandeam si eu cum sa-i ,, transform''

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi spiralati