Biscuiti cu migdale pentru Mos Craciun

de Oana in Dulciuri, 22 Dec 2011 | 2175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g martipan
  • 150 g unt 
  • un ou
  • 250 g faina
  • 50 g migdale macinate fin
  • 70 g zahar
  • un praf de sare
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • o lingura lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu migdale pentru Mos Craciun:

Masa de martipan se taie bucatele si se amesteca cu oul, framantand putin pana se inmoaie. Se adauga apoi faina, migdalele, zaharul, sarea si untul din frigider taiat bucatele.Se framanata bine ingredientele pana se obtine un aluat omogen si moale. Se mai presara cate un praf de faina sa nu se lipeasca de maini. Se imparte aluatul in doua. Intr-una din bucati se adauga laptele si cacao si se framanta bine. Se imbraca cele doua bile de aluat in folie de plastic si se lasa la frigider 30 de minute. Pe doua hartii de copt se intind cele doua foi de aluat. Peste cea de cacao se pune foaia alba. Se ruleaza apoi in forma de sul, pe lungime, cu ajutorul foliei si se pune iar la frigider, in folie, 30 de minute.


Se taie rondele de aluat de 0,5 cm cu ajutorul unui cutit bine ascutit si presarat cu faina. Se aseaza biscuitii in tava de copt tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptor 15 minute, la foc mediu. Se lasa la racit si se tin in cutie cu capac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

22.12.2011, 21:12

deliciosi cu siguranta!!

MotanLaOale 1

23.12.2011, 08:47

buni buni

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 15:33

foarte buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta