Biscuiti cu migdale si ovaz

de Irina in Prajituri, 8 Aug 2014 | 1510 vizualizari

 

Sunt biscuitii mei preferati inca o vreme. I-as rontai intr-una! Fac destul de des, reteta de baza e aceeasi, doar mai schimb din cand in cand ciocolata cu merisoare sau migdale, sau...depinde pe ce imi pica ochii. De data aceasta am pregatit biscuiti cu ovaz, migdale si ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 175 g faina de ovaz
  • 125 g unt
  • 200 g zahar brun
  • 1 ou
  • fulgi de migdale
  • 1/2 ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu migdale si ovaz:

Am scos untul din frigider si l-am lasat la temperatura camerei pana l-am folosit.


In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am mixat. am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca zaharul s-a topit.


Am adaugat faina, praful de copt, apoi faina de ovaz.


La final am amestecat si fulgii de migdale si bucatelele de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

puteti micsora cantitatea de zahar, daca nu va plac biscuitii foarte dulci

2

ciocolata, dupa preferinta, poate fi amaruie sau mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale si ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

merisor 1

09.08.2014, 07:35

Buna dimineata!
Mi-am adus si cafeluta mai ai biscuiti?

Rocsi 1

10.08.2014, 10:55

Asa biscuiti as rontai zilnic

Panacris 1

12.08.2014, 14:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu ovaz si ciocolata ca la IKEA KAFFEREP