Biscuiti cu migdale si ovaz

de Irina in Prajituri, 8 Aug 2014 | 1352 vizualizari

 

Sunt biscuitii mei preferati inca o vreme. I-as rontai intr-una! Fac destul de des, reteta de baza e aceeasi, doar mai schimb din cand in cand ciocolata cu merisoare sau migdale, sau...depinde pe ce imi pica ochii. De data aceasta am pregatit biscuiti cu ovaz, migdale si ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 175 g faina de ovaz
  • 125 g unt
  • 200 g zahar brun
  • 1 ou
  • fulgi de migdale
  • 1/2 ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu migdale si ovaz:

Am scos untul din frigider si l-am lasat la temperatura camerei pana l-am folosit.


In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am mixat. am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca zaharul s-a topit.


Am adaugat faina, praful de copt, apoi faina de ovaz.


La final am amestecat si fulgii de migdale si bucatelele de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

puteti micsora cantitatea de zahar, daca nu va plac biscuitii foarte dulci

2

ciocolata, dupa preferinta, poate fi amaruie sau mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale si ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

merisor 1

09.08.2014, 07:35

Buna dimineata!
Mi-am adus si cafeluta mai ai biscuiti?

Rocsi 1

10.08.2014, 10:55

Asa biscuiti as rontai zilnic

Panacris 1

12.08.2014, 14:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere