Biscuiti cu ovaz si ciocolata

de Irina in Prajituri, 28 Oct 2013 | 5965 vizualizari

 

De cate ori mergem la o cafenea imi place sa-mi iau, alaturi de cafea, un biscuit din ala mare, mare de ovaz, cu ciocolata. Atat de mult imi plac incat am zis ca-i cazul sa fac si eu. Evident, sunt muuuult mai buni...

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina alba
  • 350 g faina de ovaz
  • 250 g unt moale
  • 400 g zahar brun
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 100 g miez de nuca
  • 1 ciocolata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ovaz si ciocolata:

Cei mai buni biscuiti, ever! Nu degeaba prefer eu dulciurile facute in casa.


Am incins intai cuptorul la 180 grade.


Am pus untul topit impreuna cu zaharul si le-am mixat, dupa care am adaugat ouale, praful de sare, faina alba si praful de copt.


Am incorporat apoi faina de ovaz, nuca si ciocolata.


Am tapetat tava aragazului cu foaie de copt si am pus din compozitie cate o lingura plina din loc in loc.


Am lasat destul spatiu intre biscuiti, pentru ca aluatul se lasa.


Am pus tava la cuptor pentru 20 minute.


Daca faceti biscuitii mai mici, reduceti timpul de coacere.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ovaz si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

elucubratiiculinare 1

29.10.2013, 17:19

like

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 08:59

arata foarte bine

Corinuta 1

30.10.2013, 14:31

Foarte fain arata si cred ca-s tare buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem