Biscuiti de casa

de daniastefania in Prajituri, 2 Iul 2015 | 1924 vizualizari

 

O reteta de biscuiti foarte usor de facut si foarte gustosi. Copiii vor fi incantati de acesti biscuiti.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 50 ml lapte
  • 250 gr faina
  • 1/4 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de casa:

Punem intr-un vas, pe foc, zaharul,untul, sarea si laptele. Lasam pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba, luam vasul de pe foc si lasam sa se raceasca 20 de minute. Apoi adaugam faina cernuta cu praful de copt. Amestecam cu lingura de lemn, apoi framantam putin cu mana si formam o bila, pe care o dam la frigider trei ore. Dupa aceea intindem aluatul intr-o foaie subtire de 2-3 mm. Cu o forma de fursecuri decupam biscuitii. Mi-au iesit 25 ds biscuiti. Acum depinde si de marimea formei cat biscuiti vor iesi. Dam biscuitii la cuptorul preincalzit la 170 grade C 10-12 minute, pana incep sa se rumeneasca pe margini. Tare buni sunt. Merg perfect alaturi de o cana cu lapte sau ceai. Copiii vor manca cu placere!

 

TIPS-URI

1

Nu lasati biscuitii mai mult in cuptor. Nu trebuie sa se rumeneasca, decat putin pe margini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.07.2015, 20:16

Prezent!

dantes 1

03.07.2015, 06:37

Foarte buni!

MotanLaOale 1

03.07.2015, 19:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu unt de arahide / Ghriba Lbahla