Chec din albusuri cu rahat si arahide

de mirela0911 in Prajituri, 29 Mai 2012 | 1595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 8 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 8 lg rase de faina
  • 5 lg ulei
  • rahat taiat cubulete
  • arahide nesarate
  • un varf cutit sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu rahat si arahide:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat si se bate bine dupa fiecare pana se topeste. Se toarna uleiul, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor de jos in sus. Se adauga rahatul si arahidele, amestecand usor iar apoi se toarna compozitia intr-o forma de silicon unsa cu unt. Se da la cuptor la foc mijlociu pentru cca 25-30 minute (se face testul cu scobitoarea).


Se lasa la racit dupa care se presara zahar pudra. Se taie felii si se serveste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu rahat si arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Sidy 1

31.05.2012, 06:06

Mor incet....

Toamna07 1

31.05.2012, 11:29

Like !!!

mirela0911 1

31.05.2012, 22:16

Sidy hai repede sa te servesc
Toamna07 multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu cirese