Biscuiti de post cu fulgi de secara

de slowfoodcuisine in Prajituri, 5 Ian 2011 | 7533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3/4 ceasca de zahar
  • -3 cesti faina
  • -120 ml ulei
  • -100 ml apa
  • -2 lingurite praf de copt
  • -1 praf de sare
  • -4 linguri fulgi de secara
  • -3 linguri fulgi de cereale cu ciocolata
  • -coaja de lamaie
  • -200 g alune de padure macinate/nuca macinata
  • -1 lingurita scortisoara
  • -1 lingurita nucsoara macinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post cu fulgi de secara:

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec. Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza cu forma dorita biscuitii. Se pot consuma imediat ce se racesc, dar este de preferat a doua zi cand se inmoaie.
Sunt perfecti langa un pahar de lapte (lapte vegetal daca tineti post) sau alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

nicole 1

05.01.2011, 17:19

cei mai buni biscu

nadina73 1

06.01.2011, 00:11

Bun venit

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 09:45

Nadina, multumesc pentru primire!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu unt de arahide, de post