Biscuiţi expresso

de diaconta in Prajituri, 23 Dec 2011 | 1321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 200 gr faina
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 oua
  • 100 gr zahar pudra +50 gr pentru tavalit
  • O lingura ulei
  • O lingura cafea ness
  • ½ plic praf de copt (5 gr)
  • Un plic zahar vanilat
  • O lingurita rom
  • Un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiţi expresso:

Ciocolata impreuna cu uleiul se pune pe baie de aburi sa se topeasca.Cand s-a topit se da deoparte ,lasam sa se racoreasca putin,apoi adaugam cafeaua ,zaharul pudra,vanilia si romul.Adaugam apoi cele doua oua,amestecand dupa fiecare. Separat amestecam faina,praful de copt,sarea si cacaua.Punem apoi peste compozitia de ciocolata.Framantam bine,formam o bila de aluat,invelim cu folie alimentara si lasam la frigider minim doua ore.


Scoatem aluatul din frigider,formam bilute de marime potrivita si le tavalim prin zahar pudra.Le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt si le punem in cuptorul incins pentru 10-15 minute.


Eu le-am mai presarat cu zahar pudra deoarece se vede treaba ca nu le-am tavalit suficient. Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiţi expresso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

diaconta 1

15.01.2012, 16:56

Raluca,imi cer scuze
la ingrediente am uitat sa scriu o lingura de cacao,iar mierea se pune in ciocolata topita impreuna cu zaharul si cafeaua ness
se mai intampla din cauza grabei

Raluca57 1

15.01.2012, 17:03

multumesc, nu mai aveam rabdare sa le incerc

diaconta 1

15.01.2012, 17:04

Cu mare drag Raluca si ma bucur ca ti-au placut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti "made by Florinu"