Biscuiti glazurati

de gaby_gabytza in Prajituri, 10 Oct 2013 | 1135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 praf sare
  • 160 g untura
  • 1/2 plic praf de copt
  • esenta vanilie
  • 150 g zahar
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti glazurati:

Intr-un bol cernem faina, adaugam zaharul, sarea si amestecam. Facem gaura in mijloc si adaugam oul batut si untura. Framantam bine pana rezulta un aluat omogen. Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora.


Pe masa infainata intindem aluatul intr-o foaie subtire si taiem bastonase sau ce forme vrem. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 15 minute.


Am topit 50 g ciocolata cu o lingura unt si am trecut capetele biscuitilor prin ciocolata. Deasupra am presarat nuca de cocos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti glazurati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

10.10.2013, 12:46

gustosi!

RoXx 1

10.10.2013, 13:11

gaby_gabytza 1

10.10.2013, 15:12

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede