Biscuiti glazurati

de cccris in Prajituri, 18 Mar 2010 | 3270 vizualizari

 

Sint foarte buni si imi place ca sint moi chiar si dupa citeva zile.

 

INGREDIENTE

  • 3 cup faina
  • 1 cup zahar
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 cup unt moale
  • 1 ou
  • 3/4 cutie mica de smintina
  • 1 lingurita vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti glazurati:

Se amesteca ingredientele uscate si se adauga toate celalalte. Mi-a iesit o coca mai lipicioasa. Se pune la frigider citeva ore, dar eu am tinut-o acolo peste noapte. Se rupe o bucata cam de marimea unei portocale, iar restul se tine in continuare in frigider. Eu am framintat foarte putin bucata de aluat, am intins-o intre 2 foi de copt cam la 3-4mm grosime. Am decupat forme pe care le-am pus in tava, pe hirtie de copt, in cuptorul incins la 200grade 5-8min. Cum incep sa se rumeasca pe fund se scot si se lasa la racit. Am pus si o poza cu "asa nu". Am glazurat biscuitii cu fondant diluat si colorat cu portocaliu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti glazurati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Teo 1

19.03.2010, 21:04

frumosi biscuiti!si buni , tare buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu visine