Biscuiti glazurati

de cccris in Prajituri, 18 Mar 2010 | 3039 vizualizari

 

Sint foarte buni si imi place ca sint moi chiar si dupa citeva zile.

 

INGREDIENTE

  • 3 cup faina
  • 1 cup zahar
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 cup unt moale
  • 1 ou
  • 3/4 cutie mica de smintina
  • 1 lingurita vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti glazurati:

Se amesteca ingredientele uscate si se adauga toate celalalte. Mi-a iesit o coca mai lipicioasa. Se pune la frigider citeva ore, dar eu am tinut-o acolo peste noapte. Se rupe o bucata cam de marimea unei portocale, iar restul se tine in continuare in frigider. Eu am framintat foarte putin bucata de aluat, am intins-o intre 2 foi de copt cam la 3-4mm grosime. Am decupat forme pe care le-am pus in tava, pe hirtie de copt, in cuptorul incins la 200grade 5-8min. Cum incep sa se rumeasca pe fund se scot si se lasa la racit. Am pus si o poza cu "asa nu". Am glazurat biscuitii cu fondant diluat si colorat cu portocaliu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti glazurati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Teo 1

19.03.2010, 21:04

frumosi biscuiti!si buni , tare buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert crema de zahar ars