Biscuiti la cafea

de matilda in Prajituri, 22 Mar 2011 | 2170 vizualizari

 

biscuitii sant foarte buni,puteti face cat de multi,sant usor de facut si deosebiti la gust
si se pot pastra intr-o cutiuta in frigider mai multe zile

 

INGREDIENTE

  • 40 gr faina
  • 50 gr unt plus 20 gr pentru crema
  • 25 gr zahar
  • 30 gr pistachio
  • 50 gr migdale mixate bine
  • 50 gr ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti la cafea:

se taie untul cubulete mici,amestecam cu restul,cu mana,5-10 minute,formam cu mana biscuitii,ii asezam in tava pregatita cu hartie de copt si-i lasam 2 ore in frigider. Scoatem tava,punem cuptorul la 180, la mijloc,14 minute,dupa lasam cuptorul sa mearga doar sus,la 220 pentru 4 minute


Se scot cu hartia din tava,se lasa sa se raceasca, mai tarziu vom pune deasupra crema preparata astfel:


50 gr de ciocolata cu alune intregi plus 20 gr unt, taiam ciocolata foarte mic cu cutitul( o lasam la temperatura camerei mai mult ),untul cubulete,punem intr-un castronel, pe care il lasam cateva minute intr-un vas cu apa fierbinte, amestecam bine


Punem cate o lingurita de crema deasupra fiecarui biscuit

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti la cafea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

22.03.2011, 19:46

ahaaaa..mersi mona .nu ma prea pricep la asta spre rusinea mea

mamaieelena 1

23.03.2011, 07:22

adry88 1

02.06.2011, 16:53

chiar merg la o cafea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem