Biscuiti la cafea

de matilda in Prajituri, 22 Mar 2011 | 1728 vizualizari

 

biscuitii sant foarte buni,puteti face cat de multi,sant usor de facut si deosebiti la gust
si se pot pastra intr-o cutiuta in frigider mai multe zile

 

INGREDIENTE

  • 40 gr faina
  • 50 gr unt plus 20 gr pentru crema
  • 25 gr zahar
  • 30 gr pistachio
  • 50 gr migdale mixate bine
  • 50 gr ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti la cafea:

se taie untul cubulete mici,amestecam cu restul,cu mana,5-10 minute,formam cu mana biscuitii,ii asezam in tava pregatita cu hartie de copt si-i lasam 2 ore in frigider. Scoatem tava,punem cuptorul la 180, la mijloc,14 minute,dupa lasam cuptorul sa mearga doar sus,la 220 pentru 4 minute


Se scot cu hartia din tava,se lasa sa se raceasca, mai tarziu vom pune deasupra crema preparata astfel:


50 gr de ciocolata cu alune intregi plus 20 gr unt, taiam ciocolata foarte mic cu cutitul( o lasam la temperatura camerei mai mult ),untul cubulete,punem intr-un castronel, pe care il lasam cateva minute intr-un vas cu apa fierbinte, amestecam bine


Punem cate o lingurita de crema deasupra fiecarui biscuit

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti la cafea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

22.03.2011, 19:46

ahaaaa..mersi mona .nu ma prea pricep la asta spre rusinea mea

mamaieelena 1

23.03.2011, 07:22

adry88 1

02.06.2011, 16:53

chiar merg la o cafea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti sau ochi de elefant