Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Foarte usor de facut, fragezi si numai buni de rontait.
Daca vrei sa-i faceti si pentru copii, inlocuiti telemeaua cu branza dulce.
Punem intr-un bol toate ingredientele: faina, telemeau si untul rece.
Framantam pana cand obtinem un aluat nelipicios. Daca vi se pare prea lipicios, mai adaugati 1-2 linguri de faina ca sa-l puteti modela.
Dupa ce aluatul este gata, il transferam pe o folie alimentara si il rulam astfel incat sa obtinem un rulou asemanator cu salamul de biscuiti.
Dam aluatul la frigider pentru minim 3 ore. Il mai puteti pune si 30 minute la congelator + 1 ora la frigider sau il puteti lasa la frigider peste noapte.
Dupa ce aluatul s-a intarit, il taiem felii mai groase.
Lucram repede cu aluatul pentru a nu avea timp sa se inmoaie.
Punem biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade(la foc moderat).
Ii lasam la cuptor aprox. 20 de minute sau pana cand se rumenesc putin. Dupa aprox. 12 minute ii putem intoarce pe partea cealalta pentru a fi rumeniti pe ambele parti.
Ii lasam la racit, apoi ii servim cu mare pofta!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola