Biscuiti Zebra

de ANNA_46 in Dulciuri, 23 Dec 2013 | 1524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr. unt
  • 225 gr. zahar pudra
  • un praf sare
  • 600 gr. faina
  • 45 gr. cacao
  • aprox. 100 gr. alune sau migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Zebra:

Untul, praful de sare si zaharul (cernut) se amesteca , adaugam faina cernuta, framantam.


Impartim aluatul in doua parti egale. La o parte din aluat adaugam cacaua (cernuta ), framantam bine. Impartim fiecare aluat in patru parti.


Pregatim o folie alimentara mai mare, pe care vom aseza fasiutele.


Luam o feliuta de aluat cu cacaua si formam un bastonas de lungimea unei palme, o intindem la latimea de aprox. patru degete , asezam peste aluat cateva alune. Luam o feliuta de aluat deschis, formam un nou bastonas, intindem pe blatul de lucru , ridicam usor si asezam peste . Daca doriti , puteti folosi o spatula. Apasam putin, iar alunele le vom pune pe cat posibil in adancituri. La fel vom proceda si cu bucatelele ramase. Intre ultimele doua feliute nu vom mai pune alune. De fiecare data presam foile usor , apoi impachetam aluatul si-l vom pune la rece doua ore.


Dupa racire, vom felia aluatul cu un cutit la grosimea de cca. 1 cm. Asezam frumos feliutele intr-o tava pregatita cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit la 190 °C pentru aprox.10 min.


Va doresc : POFTA BUNA !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

ANNA_46 1

24.12.2013, 13:39

Multumesc mult Rux Craciun Binecuvantat va doresc si eu voua

diaconta 1

26.12.2013, 23:22

Minunati
Felicitari pentru rabdare

ANNA_46 1

03.01.2014, 21:31

Iti multumesc frumos Dia La multi ani !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi (de post) -2-