Biscuitii mei florentini

de GeorgiG in Dulciuri, 27 Mar 2016 | 774 vizualizari

 

Am incercat sa reproduc vestitii biscuiti florentini.Nu am avut eu toate ingredientele, dar a iesit  ceva care a gadilat papilele gustative.

 

INGREDIENTE

  • 15 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 30 g zahar
  • 50 g migdale felii
  • 40 g fructe confiate
  • o lingura faina
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuitii mei florentini:

Topim untul, adaugam lingura de smantana,apoi zaharul,amestecand continuu pe foc pana se topeste zaharul.


Luam vasul de pe foc si adaugam fructele confiate, migdalele felii si lingura de faina,Amestecam bine.Lasam sa se racoreasca putin apoi luam cu lingura din compozitie si punem in formele de briose in care am pus hartiute. Nu punem multa compozitie, trebuie sa fie stratul subtire sub forma unui biscuite.Apasam putin compozitia in formele de briose, apoi introducem tava in cuptorul incins pentru 8-10 minute pana capata o culoare aurie.


Lasam biscutii sa se raceasa, dezlipim cu grija hartia si ii asezam cu fata in jos.Topim ciocolata si cu ajutorul unei pensule acoperim biscuitii cu ciocolata.Lasam sa se intareasca ciocolata , apoi ii savuram.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuitii mei florentini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Raluca57 1

28.03.2016, 23:18

I-am făcut, foarte buni! Am pus în hartiute și s-au desprins cam greu, dar și direct în forme de silicon, acestea s-au desprins perfect. Va sfătuiesc sa faceți porție dubla, chiar tripla, sunt f f buni

elucubratiiculinare 1

30.03.2016, 08:25

minunati

GeorgiG 1

30.03.2016, 10:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan pentru tort buturuga