Biscuti cu fulgi de ovaz si merisoare

de laura_n in Prajituri, 28 Feb 2013 | 4092 vizualizari

 

Cand i-am vazut la Simo, mi-au facut rau cu ochiul. Azi i-am facut si eu si recunosc ca sunt cei mai buni biscuiti pe care i-am mancat.
Simo, biscutiii astia sunt cu dedicatie pentru tine, muah!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 6 lg zahar brut
  • 2 oua
  • vanilie
  • scortisoara
  • 300 gr fulgi ovaz
  • 100 gr stafide si merisoare
  • 100 gr faina integrala
  • 1 praf copt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuti cu fulgi de ovaz si merisoare:

Untul se topeste si se adauga zaharul peste el si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga ouale si se amesteca bine; presaram un pic de scortiosara si adaugam vanilia.


Peste aceasta compozitie, se adauga fulgii de ovaz, merisoarele si stafidele si se incorporeaza bine. La sfarsit, se adauga faina cu praful de copt si se amesteca toata compozitia.


Se pregateste o tava prevazuta cu hartie de copt si se asaza biscuiti rotunzi formati cu mana umeda. Se pot face sub forma de baton sau rotunzi, dupa cum doreste fiecare.


Se coc la cuptor cam 20 min.


Dupa ce s-au rumenit, se scot din cuptor si se lasa la racit pe un gratar.

 

TIPS-URI

1

eu am folosit faina integrala in loc de faina alba.

2

se pot pune diverse cereale sau seminte

3

ingredientele costa in jur de 20-25 lei

4

aroma de scortisoara este subtila, dar speciala, ii recomand cu toata inima la un ceai sau la cafea.

5

usor si rapid de facut. in maxim 30 min aveti niste biscuiti deliciosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuti cu fulgi de ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

deyutzky 1

28.09.2015, 12:31

I-am facut si euuuu! Buni buni buuuuni O sa pun si reteta, dar nu stiu cand ))

laura_n 1

28.09.2015, 15:36

Deyule, arunca si la mine cativa ))

deyutzky 1

28.09.2015, 18:35

Aruuunc, stai pe pozitii! )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cocos cu visine