Blat de pizza

de ellabebe in Pizza, 16 Oct 2013 | 2690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • zahar 2 linguri
  • ulei 3 linguri
  • drojdie uscata 7 g
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de pizza:

Se cerne faina si se adauga intr-un castron, impreuna cu zaharul si sarea. Drojdia se dizolva in lapticul cald si se adauga peste faina si se incepe framantatul, apoi adaugam si uleiul si se framanta in continuare pana ce obtinem un aluat elastic. Se lasa sa creasca aprox. 1 ora la cald, apoi se intind doua foi cam cat tava de aragaz, se adauga de preferinta ce doreste fiecare si se coace timp de 15 minute max, in cuptorul bine incins.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de pizza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

16.10.2013, 13:24

Rocsi 1

16.10.2013, 20:11

Bine ai venit

Silvia74 1

20.10.2013, 18:13

Interesanta reteta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aluat pentru blat de pizza