Blat de tort cu cacao

de DeliciidelaM in Dulciuri, 21 Apr 2016 | 583 vizualizari

 

O reteta perfecta pentru iubitorii de ciocolata! Este un blat foarte pufos si cu aroma de ciocolata, dar sa nu uitati sa il insiropati.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr. faina
  • 150 gr. zahar
  • 25 gr cacao
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao:

1. Mixam ouale cu zaharul pana devin spuma.


2. Adaugam uleiul si amestecam.


3. Urmeaza sa punem in bol laptele, apoi faina si cacao ( puteti adauga si un praf de copt dar eu nu cred ca este nevoie.)


4. Turnam compozitia intr-o tava rotunda de 24 cm si o lasam la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 40-60 de minute. Pentru siguranta faceti testul cu scobitoarea.



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

reteta video o gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=TJ2tQBjBN7M

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

21.04.2016, 21:42

super!

mamaieelena 1

22.04.2016, 09:05

elucubratiiculinare 1

24.04.2016, 08:55

cel mai bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Bilute de biscuiti