Blat tort

de Georghiouadriana23 in Torturi, 26 Apr 2014 | 1330 vizualizari

 

Blat tort 100% SIGUR

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat tort:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam cu un praf de sare,iar apoi adaugam zaharul (nu tot odata).Galbenusurile le frecam cu uleiul (punem o lingurita mai frecam,apoi punem si pe celelalte usor usor).


Punem galbenusurile peste albus si omogenizam tot cu mixerul.


Punem faina usor usor 10 linguri,praful de copt si zaharul vanilat.Le amestecam pe toate tot cu mixerul si punem in tava.bagam la cuptort pt 40-50 minute


hehehe multa bafta si voua :*

 

TIPS-URI

1

eu am facut blat de cacao, cine vrea sa-l faca tot de cacao cate linguri de cacao puneti,atatea scadeti de faina

2

eu am pus 7 linguri faina si 3 cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tort" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

26.04.2014, 18:44

Rocsi 1

26.04.2014, 20:33

Bya Ralu 1

01.05.2014, 20:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de mere intregi