Bombe - resturi de prajituri

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 2 Ian 2014 | 7491 vizualizari

 

La multi ani tuturor!!! Bine ne-am regasit in 2014, care sper eu sa fie un an mai bun decat cel care tocmai a trecut!!!

M-am tot gandit ce sa postez prima oara pe acest an si am hotarat sa postez aceste bombe sau resturi de prajituri, deoarece cred ca pot fi de folos multora dintre voi, mai ales daca v-au ramas prajiturele si nu va mai atingeti de ele.

Sincer mie una nu-mi vine sa arunc nimic, asa ca transform totul, atat cat se poate.

Ii multumesc Bucatarului Maniac, care mi-a adus aminte de aceasta idee minunata.

 

INGREDIENTE

  • Pentru a face aceste bombe avem nevoie de:
  • resturi de prajituri, blaturi, etc
  • 3 - 4 eugenii ( biscuiti cu crema )
  • esenta de rom
  • fructe confiate
  • cacao, doar daca vi se pare ca mai este nevoie
  • unt/margarina topita
  • nuca de cocos/ nuca macinata/ciocolata rasa
  • afine congelate/visine/alune nesarate
  • si orice altceva mai aveti prin casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombe - resturi de prajituri:

Nu am dat cantitati exacte pentru ca depinde de cate resturi aveti.


Resturile si eugeniile sau biscuitii se zdrobesc, fie la robot, fie cu furculita si se amesteca.


Se adauga unt sau margarina topita la microunde, atat cat sa se lege compozitia, nu va trebuie prea mult mai ales daca prajiturile sunt cu crema.


Peste aceasta compozitie se adauga restul ingredientelor, in afara de nuca de cocos.


Omogenizam compozitia.


Formam bilute cu mana, iar in mijlocul lor se pun afine, visine, alune, etc. sau se pot lasa asa.


Se dau prin nuca de cocos/nuca macinata sau ciocolata rasa si se pun la frigider pana in momentul servirii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombe - resturi de prajituri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

02.01.2014, 15:06

diaconta 1

02.01.2014, 15:42

La multi ani Danuto !
Si eu am ceva resturi,dar chiar nu mai vreau dulciuri acum

nadea68 1

02.01.2014, 16:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert bilute de biscuiti cu visine si cocos