Bombite cu visine

de Julie in Prajituri, 6 Mai 2010 | 9431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • biscuiti obisnuiti  -500g
  • rahat  -500 g
  • nuci macinate - o cana
  • esenta de rom- 2 fiole
  • margarina- 100g
  • cacao - 4-5 linguri
  • zahar  - o cana
  • apa - o cana
  • nuca de cocos  - aprox. 200g
  • visine din visinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombite cu visine:

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca.

Biscuitii se dau prin masina de tocat , la fel si rahatul.

Intr-un bol se pun biscuitii, rahatul, margarina, nucile , esenta de rom si peste ele se toarna siropul.

Se amesteca bine. Rezulta o pasta groasa. Daca e prea moale mai punem biscuiti, daca e prea legata mai punem sirop.

Se ia cate putin din aceasta pasta si se formeaza mici bombite in mijlocul carora punem cate o visina.

Le dam apoi prin nuca de cocos.

 

TIPS-URI

1

La mijloc, daca nu avem visine ,putem pune o aluna. Ies la fel de bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombite cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Julie 1

07.05.2010, 10:21

Super haioase comentarii!!!
Mutumesc mult!

Data viitoare cand le fac pastrez la toata lumea...caci de data asta abia am avut timp sa fac repede cateva poze ca au si disparut!

luminita20_2006 1

07.05.2010, 14:20

o bunatate

izulika 1

07.05.2010, 17:57

si eu vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca