Bombite cu visine

de Julie in Prajituri, 6 Mai 2010 | 9917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • biscuiti obisnuiti  -500g
  • rahat  -500 g
  • nuci macinate - o cana
  • esenta de rom- 2 fiole
  • margarina- 100g
  • cacao - 4-5 linguri
  • zahar  - o cana
  • apa - o cana
  • nuca de cocos  - aprox. 200g
  • visine din visinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombite cu visine:

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca.

Biscuitii se dau prin masina de tocat , la fel si rahatul.

Intr-un bol se pun biscuitii, rahatul, margarina, nucile , esenta de rom si peste ele se toarna siropul.

Se amesteca bine. Rezulta o pasta groasa. Daca e prea moale mai punem biscuiti, daca e prea legata mai punem sirop.

Se ia cate putin din aceasta pasta si se formeaza mici bombite in mijlocul carora punem cate o visina.

Le dam apoi prin nuca de cocos.

 

TIPS-URI

1

La mijloc, daca nu avem visine ,putem pune o aluna. Ies la fel de bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombite cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Julie 1

07.05.2010, 10:21

Super haioase comentarii!!!
Mutumesc mult!

Data viitoare cand le fac pastrez la toata lumea...caci de data asta abia am avut timp sa fac repede cateva poze ca au si disparut!

luminita20_2006 1

07.05.2010, 14:20

o bunatate

izulika 1

07.05.2010, 17:57

si eu vreau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Braduti din biscuiti si ciocolata