Bomboane de biscuiti cu portocala confiata

de Angelina_Elena in Dulciuri, 15 Mar 2013 | 2559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti simpli
  • 150 g zahar
  • 100 g unt
  • 100 g nuci macinate
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura nesquik
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • coaja de la 1 portocala
  • bucatele de portocala confiata
Decor:
  • nuca de cocos
  • colorant albastru (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de biscuiti cu portocala confiata:

Biscuitii se maruntesc fin, apoi se amesteca cu nuca macinata.


Intr-un ibric punem cacaoa, nesquik-ul, zaharul, coaja de portocala si amestecam.


Adaugam apoi laptele si margarina. Punem ibricul pe foc si lasam sa fiarba pana cand zaharul si untul s-au topit, iar siropul s-a ingrosat putin.


Luam apoi ibricul de pe foc si adaugam esenta de portocale.


Peste biscuiti si nuca se adauga treptat siropul de lapte cu cacao (s-ar putea sa nu avem nevoie de tot siropul) si amestecam pana se leaga compozitia.


Se formeza bilutele, punand cate o bucatica de portocala confiata in mijloc, apoi se "tavalesc" prin nuca de cocos.


O parte din nuca de cocos am colorat-o cu o picatura de colorant albastru.


Sunt foarte bune si aromate!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de biscuiti cu portocala confiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

17.03.2013, 12:36

Anett

Angelina_Elena 1

17.03.2013, 12:36

multumesc Rocsi!

Angelina_Elena 1

17.03.2013, 12:37

multumesc Simo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu Praliné - Tiramisu reţetă reinterpretata