Bomboane moi de ciocolata

de laylalala in Prajituri, 22 Dec 2010 | 2463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 100 gr unt   
  • * 140 gr zahar brun   
  • * 1 ou   
  • * 100 gr smantana   
  • * 150 gr ciocolata amaruie/cu lapte, topita   
  • * 200 gr faina   
  • * 50 gr cacao pudra   
  • * ½ lingurita praf de copt   
  • * ½ lingurita bicarbonat de sodiu   
  • * 4 linguri pline de Mascarpone   
  • * ciocolata topita, pentru glazura
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane moi de ciocolata:


  1. Incinge cuptorul la 190˚C. Tapeteaza o tava cu foaie de copt.

  2. Intr-un vas amesteca faina cu cacaoa, praful de copt, si bicarbonatul. Intr-un bol bate untul cu zaharul. Incorporeaza oul urmat de smantana si ciocolata. Inglobeaza ingredientele uscate. Toarna aluatul obtinut in tava pregatita si da checul la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa checul sa se raceasca complet.

  3. Sfarama checul intr-un vas. Adauga 4 linguri pline de Mascarpone si amesteca bine. Formeaza din acest amestec bilute pe care le treci apoi prin ciocolata topita.Lasa bilutele la rece pana cand se intareste glazura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane moi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Cris2711 1

23.12.2010, 18:54

wow,ce idee super

Rocsi 1

23.12.2010, 21:44

LUK 1

23.12.2010, 23:36

5

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creme a la creme