Bomboane moi de ciocolata

de laylalala in Prajituri, 22 Dec 2010 | 2204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 100 gr unt   
  • * 140 gr zahar brun   
  • * 1 ou   
  • * 100 gr smantana   
  • * 150 gr ciocolata amaruie/cu lapte, topita   
  • * 200 gr faina   
  • * 50 gr cacao pudra   
  • * ½ lingurita praf de copt   
  • * ½ lingurita bicarbonat de sodiu   
  • * 4 linguri pline de Mascarpone   
  • * ciocolata topita, pentru glazura
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane moi de ciocolata:


  1. Incinge cuptorul la 190˚C. Tapeteaza o tava cu foaie de copt.

  2. Intr-un vas amesteca faina cu cacaoa, praful de copt, si bicarbonatul. Intr-un bol bate untul cu zaharul. Incorporeaza oul urmat de smantana si ciocolata. Inglobeaza ingredientele uscate. Toarna aluatul obtinut in tava pregatita si da checul la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa checul sa se raceasca complet.

  3. Sfarama checul intr-un vas. Adauga 4 linguri pline de Mascarpone si amesteca bine. Formeaza din acest amestec bilute pe care le treci apoi prin ciocolata topita.Lasa bilutele la rece pana cand se intareste glazura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane moi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Cris2711 1

23.12.2010, 18:54

wow,ce idee super

Rocsi 1

23.12.2010, 21:44

LUK 1

23.12.2010, 23:36

5

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alunella