Bomboane Raffaello

de ionix in Prajituri, 10 Ian 2010 | 4892 vizualizari

 

de la soacra mea stiu reteta aceasta si este pe lista mea de favorite :D:D

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete cu unt 82% grasime (eu am folosit president)
  • 2 cani mari zahar pudra
  • 500 g lapte praf
  • 2 cani mari nuca pisata
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

 

Untul se scoate si se lasa la temperatura camerei.

Apoi, frec untul cu zaharul pudra pana cand nu se mai simte zaharul si se face ca o crema.

Peste untul frecat cu zahar, se adauga laptele frac si freci din nou. 

Cand s-a omogenizat compozitita se adauga nucile pisate si se amesteca bine.

Din compozitia respectiva se fac niste bilute si se dau prin nuca de cocos.

Se dau la rece cateva ore si apoi se mananca.

 

Pofta buna!

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

rivka 1

11.01.2010, 15:09

da care varianta o stiai? pune si varianta ta miha! io o sa pun alune in loc de nuca ca nu-mi plac nucile.

Miha 1

11.01.2010, 18:30

Eram convinsa ca am reteta postata. Am cautat si n-am gasit. O pun imediat! Le-am facut si de Craciun, dar n-am mai pus pozele, credeam ca sunt deja.

ionix 1

11.01.2010, 18:55

eu in alt mod nu stiu sa fac bombonele astea, le fac de vreo 7-8 ani asa... dar am vazut la miha acum si alte moduri si-o sa incerc dar eu pun nuca pt ca nu-mi plac alunele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Taci si inghite
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!