Bomboane raw cu quinoa si cocos

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 11 Oct 2016 | 1033 vizualizari

 

Imi plac preparatele raw si sunt si motivata sa le pregatesc pentru ca fetitei mele ii plac foarte mult aceste dulciuri. In plus prin aceste dulciuri ma asigur ca mananca si curmale,quinoa si seminte de canepa .Nu sunt niste bomboane foarte dulci , dar se pot face cat de dulci doriti marind cantitatea de miere sau curmale din compozitie . In loc de miere se poate adauga sirop de artar sau indulcitori . 
 
 

 

INGREDIENTE

  • -100 gr curmale
  • -120 gr fulgi cocos
  • -50 gr seminte canepa
  • -100 gr quinoa fiarta
  • -2 linguri miere
  • -1 lingurita scortisoara
  • -100 gr unt cocos
  • -50 gr unt de cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane raw cu quinoa si cocos:

Aceste bomboane sunt foarte usor de preparat, la fel ca toate felurile de dulciuri raw.


In vasul robotului punem curmalele, fulgi de cocos,semintele de canepa,quinoa fiarta in prealabil (la o ceasca de seminte quinoa se pun 3 cani de apa rece si se fierb cam 10 minute , dupa care se mai lasa 10 minute acoperita cu un capac, se stoarce si se lasa la racit) ,mierea, scortisoara si untul de cocos si cacao lichefiat .


Untul de cacao si cocos eu le pun cu borcanul intr-o oala cu apa fierbite si il las sa se topeasca .


Pornim robotul si in functie de performantele robotului in circa 5-10 minute avem o pasta fina si gustoasa din care luam cate putin si formam bomboanele .


Tavalim fiecare bomboana prin fulgi de cocos si dam la frigider pana se intaresc .




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane raw cu quinoa si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

11.10.2016, 19:56

super gustoase!

mirela0911 1

11.10.2016, 21:04

Interesante! As gusta sa vad cum sunt!

RuxyRux 1

11.10.2016, 22:20

Ingrediente sanatoase, bombonele sanatoase...numai bune pentru copilasi, ca variatie le poti pune si putin carob...eu sa fiu sincera le prepar, insa nu ma prea incanta dulciurile raw...nu am reusit sa ma imprietenesc cu smochinele, nici curmalele nu-mi plac...desi sincer mi-as dori...astfel ca daca le prepar le mananca tot copiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata raw-vegana cu banane si zmeura