Bors cu fasole si tarhon

de nadina73 in Ciorbe, 1 Iun 2010 | 1958 vizualizari

 

este un bors grozav de bun si cu tarhon e minunat. Bine, asta daca va place tarhonul

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe (tarcata cum se zice la noi)eu am pus 2 cani nu am masurat
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa uscata
  • sare
  • 1 lingurita de delikat
  • pasta de tomate 200 ml
  • tarhon 2 linguri(eu il am in otet )
  • 1,5 litri de bors
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu fasole si tarhon:

Se spala bine fasolea apoi se lasa in apa (eu o las de seara pana dimineata)va fierbe mai repede.


Morcovul se curata si se taie la fel si ceapa se curata si se lasa intreaga


Fasolea se pune la fiert impreuna cu morcovul,ceapa,sarea si putin delikat si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba bine pana ce fasolea e fierta,apoi se pune borsul si tahonul si la final 200 ml pasta de tomate sau chiar mai mult ,depinde cum va place.


Este o mancare foarte buna si gustoasa si merge foarte bine si in zilele de post


Se serveste cu smantana daca doriti sau simpla cu un ardei iute daca va place

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu fasole si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

01.06.2010, 17:20

are medioto am pus si chiar prea mult poate acuma,e super bun

mariac 1

03.06.2010, 00:25

mena29 1

03.06.2010, 00:57

Ela mie-mi place ciorbita si ma chinui sa mananc chiar si cu furculitabravo Nadina ,las si furculitele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din coasta afumata