Bors cu fasole si tarhon

de nadina73 in Ciorbe, 1 Iun 2010 | 2491 vizualizari

 

este un bors grozav de bun si cu tarhon e minunat. Bine, asta daca va place tarhonul

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe (tarcata cum se zice la noi)eu am pus 2 cani nu am masurat
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa uscata
  • sare
  • 1 lingurita de delikat
  • pasta de tomate 200 ml
  • tarhon 2 linguri(eu il am in otet )
  • 1,5 litri de bors
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu fasole si tarhon:

Se spala bine fasolea apoi se lasa in apa (eu o las de seara pana dimineata)va fierbe mai repede.


Morcovul se curata si se taie la fel si ceapa se curata si se lasa intreaga


Fasolea se pune la fiert impreuna cu morcovul,ceapa,sarea si putin delikat si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba bine pana ce fasolea e fierta,apoi se pune borsul si tahonul si la final 200 ml pasta de tomate sau chiar mai mult ,depinde cum va place.


Este o mancare foarte buna si gustoasa si merge foarte bine si in zilele de post


Se serveste cu smantana daca doriti sau simpla cu un ardei iute daca va place

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu fasole si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

01.06.2010, 17:20

are medioto am pus si chiar prea mult poate acuma,e super bun

mariac 1

03.06.2010, 00:25

mena29 1

03.06.2010, 00:57

Ela mie-mi place ciorbita si ma chinui sa mananc chiar si cu furculitabravo Nadina ,las si furculitele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt