Bors de cartofi cu sfecla rosie

de COSTEO in Ciorbe, 8 Apr 2013 | 1191 vizualizari

 

Dintotdeauna zemurile au fost considerate o binefacere pentru stomac.
Calde sau reci mai dese mai drese,concentrate sau creme cu paine sau goale cu legume ori simple supe nu au dezamagit pe nimeni niciodata.
De aceea le iubim ,le apreciem si le servim ca - (felul intai) inaintea tuturor altor mancaruri.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 3 linguri de bulion (sau rosi)
  • 1 lgt patrunjel verde
  • 1 lgt leustean verde
  • 1 lgt lobada
  • 1 sfecla
  • fidea
  • sare
  • piper
  • ulei
  • bors dupa gust
  • condimente granulate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu sfecla rosie:

Morcovul,telina si loboda,sfecla rosie si ceapa tocate marunt se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare.


Dupa ce au fiert legumele se adauga cartofii care intre timp au fost curatati si taiati cuburi mici


Rosiile se toaca marunt dupa ce au fost decojite (sau bulion)


Dupa ce legumele si cartofii au fiert se adauga fidea si apoi borsul fiert separat (inainte) si verdeata, adica patrunjel si leustean .


Din patrunjel si leustean se pastreaza cateva fire care se pun in oala dupa ce se trage de pe foc


Se poate servi si cu smantana.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

COSTEO 1

08.04.2013, 22:37

e numai buna acuma daca o sa vina caldura ,o sa fie si mai buna

RuxyRux 1

08.04.2013, 22:43

Un bors pe cinste!

COSTEO 1

09.04.2013, 15:48

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura