Bors de cartofi cu sfecla rosie

de COSTEO in Ciorbe, 8 Apr 2013 | 3293 vizualizari

 

Dintotdeauna zemurile au fost considerate o binefacere pentru stomac.
Calde sau reci mai dese mai drese,concentrate sau creme cu paine sau goale cu legume ori simple supe nu au dezamagit pe nimeni niciodata.
De aceea le iubim ,le apreciem si le servim ca - (felul intai) inaintea tuturor altor mancaruri.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 3 linguri de bulion (sau rosi)
  • 1 lgt patrunjel verde
  • 1 lgt leustean verde
  • 1 lgt lobada
  • 1 sfecla
  • fidea
  • sare
  • piper
  • ulei
  • bors dupa gust
  • condimente granulate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu sfecla rosie:

Morcovul,telina si loboda,sfecla rosie si ceapa tocate marunt se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare.

Dupa ce au fiert legumele se adauga cartofii care intre timp au fost curatati si taiati cuburi mici

Rosiile se toaca marunt dupa ce au fost decojite (sau bulion)

Dupa ce legumele si cartofii au fiert se adauga fidea si apoi borsul fiert separat (inainte) si verdeata, adica patrunjel si leustean .

Din patrunjel si leustean se pastreaza cateva fire care se pun in oala dupa ce se trage de pe foc

Se poate servi si cu smantana.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

COSTEO 1

08.04.2013, 22:37

e numai buna acuma daca o sa vina caldura ,o sa fie si mai buna

RuxyRux 1

08.04.2013, 22:43

Un bors pe cinste!

COSTEO 1

09.04.2013, 15:48

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu zer de oaie