Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat

de Bucataras Medi in Ciorbe, 4 Oct 2010 | 15607 vizualizari

 

heeeeeeeeeeeiiiiiii, crapul este moldovenesc(nu borsul) ca e prins tocmai la Piatra Neamt........................daaaaaaaaaaaaaa, de George.
Este cald, va astept la o portie.

 

INGREDIENTE

  • capul si cozile de la 2 crapi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • o radacina pastarnac
  • 3 rosii
  • o cescuta cu orez
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat:

Ceapa, morcovul,ardeiul gras, pastarnacul se curata , se taie ca pentru ciorba si se pune in apa rece cu sare intr-o oala.Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga si orezul.Cand zarzavatul este aproape fiert se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si borsul.Se lasa circa 10-15 min sa fiarba borsul si apoi se adauga bucatile de crap.


Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cand pestele este fiert se trage oala de pe foc si se adauga leusteanul.Se serveste calda alaturi de un ardei iute.


Este delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 10:37

Hai Sylvia, te astept................a iesit asa de buna................

Laly 1

05.10.2010, 11:52

Medi mai ai un castronel si pentru mine?

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 12:52

Hai Laly mai repede ca mai este de o portie............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de bob