Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat

de Bucataras Medi in Ciorbe, 4 Oct 2010 | 13836 vizualizari

 

heeeeeeeeeeeiiiiiii, crapul este moldovenesc(nu borsul) ca e prins tocmai la Piatra Neamt........................daaaaaaaaaaaaaa, de George.
Este cald, va astept la o portie.

 

INGREDIENTE

  • capul si cozile de la 2 crapi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • o radacina pastarnac
  • 3 rosii
  • o cescuta cu orez
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat:

Ceapa, morcovul,ardeiul gras, pastarnacul se curata , se taie ca pentru ciorba si se pune in apa rece cu sare intr-o oala.Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga si orezul.Cand zarzavatul este aproape fiert se adauga rosiile decojite si date prin razatoare  si borsul.Se lasa circa 10-15  min sa fiarba borsul  si apoi se adauga bucatile de crap.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cand pestele este fiert se trage oala de pe foc si se adauga leusteanul.Se serveste calda alaturi de un ardei iute.

Este delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 10:37

Hai Sylvia, te astept................a iesit asa de buna................

Laly 1

05.10.2010, 11:52

Medi mai ai un castronel si pentru mine?

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 12:52

Hai Laly mai repede ca mai este de o portie............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!