Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat

de Bucataras Medi in Ciorbe, 4 Oct 2010 | 17825 vizualizari

 

heeeeeeeeeeeiiiiiii, crapul este moldovenesc(nu borsul) ca e prins tocmai la Piatra Neamt........................daaaaaaaaaaaaaa, de George.
Este cald, va astept la o portie.

 

INGREDIENTE

  • capul si cozile de la 2 crapi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • o radacina pastarnac
  • 3 rosii
  • o cescuta cu orez
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat:

Ceapa, morcovul,ardeiul gras, pastarnacul se curata , se taie ca pentru ciorba si se pune in apa rece cu sare intr-o oala.Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga si orezul.Cand zarzavatul este aproape fiert se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si borsul.Se lasa circa 10-15 min sa fiarba borsul si apoi se adauga bucatile de crap.


Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cand pestele este fiert se trage oala de pe foc si se adauga leusteanul.Se serveste calda alaturi de un ardei iute.


Este delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap(moldovenesc) cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 10:37

Hai Sylvia, te astept................a iesit asa de buna................

Laly 1

05.10.2010, 11:52

Medi mai ai un castronel si pentru mine?

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 12:52

Hai Laly mai repede ca mai este de o portie............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba lipoveneasca de peste