Bors de pasare

de Gherca Daniela in Supe/Ciorbe, 20 Noi 2014 | 6374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 cartofi medii
  • bulion
  • cimbru uscat
  • leustean uscat
  • patrunjel uscat
  • 1 lingura delikat cu gust de pui
  • fidea
  • sare
  • bors sau bors magic pentru acrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pasare:

In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand fierbe luam spuma care se formeaza deasupra si peste adaugam legumele (fara cartofi) taiate marunt si lasam sa fiarba 10-15 minute, dupa care punem si cartofii taiati cubulete impreuna cu bulionul, cimbru, leusteanul, patrunjelul ( eu am pus uscate) si lasam sa fiarba bine toate legumele impreuna cu carnea. 

Dupa ce au fiert adaugam delikatul, si fideaua, mai lasam 10 minute la fiert si la final punem borsul sau borsul magic in fuctie de cat de acru va place, potrivim de sare, mai lasam 2-3 minute la fiert si stingem focul.

Se serveste alaturi de o mamaliguta si ardei iuti, cu smantana sau cu ce va place! 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se mai completeaza cu apa dupa ce legumele sunt fierte

2

Din aceste ingrediente mi-au iesit 4l de ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 09:01

Va multumesc dragilor! Intr-adevar a iesit tare buna!

MOKUSKA 1

21.11.2014, 11:07

ce bunatate

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 11:36

Mokuska

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli si sparanghel verde