Bors de urzici

de deyutzky in Ciorbe, 7 Apr 2013 | 2568 vizualizari

 

Daca tot a sosit vremea urzicilor, trebuie sa profitam de ele din plin...sunt pline de vitamine dar si tare gustoase..

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri pline de zarzavat de casa
  • 4-5 cartofi mai mari
  • 1 legatura loboda
  • sare
  • 500 ml bors
  • taitei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de urzici:

Curatam ceapa si morcovul, le spalam bine, le taiem marunt.


Umplem cu apa o oala(cam 3 sfeturi) in care punem la fiert ceapa, morcovul si zarzavatul.


Urzicile le curatam bine, le spalam in multe ape reci si le punem la fiert.


Adaugam cartofii taiati cuburi si taiteii.


Punem cca 500 ml de bors (depinde de cat de acru vreti sa fie)... sare dupa gust si loboda maruntita.


Acoperim cu un capac si lasam la foc mic 1-2 clocote.


Poftiti la o portie de vitamine!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de urzici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

08.04.2013, 19:42

panacris,e foarte gustoasa combinatia astept parerile dupa ce o incerci multumesc pt aprecieri!

deyutzky 1

08.04.2013, 19:43

multumesc tuturor pt aprecieri

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 15:01

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu cartofi -de post