Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă

de Panacris in Ciorbe, 26 Oct 2014 | 1618 vizualizari

 

Cum a venit frigul, dau drumul la ”butoane” ;) O ciorbiță ”grasă” și gustoasă;)

 

INGREDIENTE

  • piept de vacuță cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • praz 1 bucată, partea albă,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • morcov 2 bucăți,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • gulie cca. 100 g,
  • țelină cca. 100 g,
  • ciuperci cca. 10 codițe,
  • leuștean,
  • ulei de măsline 2 linguri,
  • sare iodată,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foi de dafin,
  • pastă de gogoșari a la Panacris,
  • enibahar 1 boabă,
  • borș de putină cca. 500 ml,
  • tăiței de casă a la Panacris.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă:

Zarzavaturile și legumele, curățate și tocate mărunt se pun la călit în vasul aparatului Multicooker, cca. 10 minute la programul FRY, cu puțin ulei de măsline. După ce a expirat timpul se adaugă, bucățile de piept de văcuță, se asezonează de sare, piper și condimente, se completează cu cca. 3000 ml apă rece, apoi se setează aparatul la programul BOIL ptr 30 de minute. După cele 30 de minute se adaugă, borșul și pasta de gogoșari, lăsându-se încă 30 de minute la fiert, adică la programul BOIL. Se adaugă tăițeii și se mai lasă la fiert cca. 5 minute. Apoi se deconetează aparatul de la sura de curent.


Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

tarasmariana 1

28.10.2014, 03:57

elucubratiiculinare 1

28.10.2014, 08:47

cea mai buna ciorbita

Bya Ralu 1

29.04.2015, 12:55

buna ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta