Braduti cu ciocolata

de ankyy in Dulciuri, 12 Dec 2013 | 1140 vizualizari

 

Cine iubeste ciocolata?? Stiam! Toata lumea :))
Eeei, tocmai de-asta va amagesc eu cu acesti delicati biscuiti (fursecuri) cu ciocolata.Sunt atat de buni incat e imposibil sa nu-i incercati. De preparat sunt destul de usor si se fac destul de repede dar partea cu decoratul lor este mai migaloasa. Daca aveti timp si chef puteti sa ii decorati, dar daca nu, puteti pur si simplu sa ii consumati ca atare. Sunt deliciosi in ambele varianta :)

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 1 lg ulei
  • 100 g zahar
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 50 g amidon
  • 3 lg cacao
  • 180 g faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti cu ciocolata:

Untul se mixeaza cu zaharul pana se obtine o compozitie omogena si cremoasa iar zaharul este dizolvat.


Se adauga uleiul, esenta de vanilie si oul, mixand in continuarea pana la omogenizare.


La urma adaugam faina amestecata cu amidonul si cacaua si mixam la viteza mica pana se incorporeaza toate ingredientele. (Pentru ca a inceput sa zboare faina in toate partile, eu am lasat mixerul deoparte si am luat aluatul la mana, l-am rasturnat pe o planseta se lucru si l-am framantat bine cu ambele maini pret de aproximativ 2 minute, pana s-a uniformizat.)


Se intinde o foaie de 1 cm (sau cum doriti) si se decupeaza biscuitii cu ce forme dorim.


Se dau la cuptor pentru 10 min la 175 de grade. Fiti cu ochii pe ei sa nu ii ardeti.


Se scot si se lasa la racit, apoi se decoreaza dupa preferinte. Eu am topit ciocolata alba si i-am decorat, apoi pe deasupra am presarat ornamente decorative din zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

simona72 1

13.12.2013, 13:51

Ce faini!!

laura_n 1

13.12.2013, 14:30

frumosi

gaby_gabytza 1

13.12.2013, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de zmeura in vasul Zepter