Braduti cu ghimbir

de Xandrinne in Dulciuri, 17 Dec 2011 | 2120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua, un praf de sare,
  • 5 linguri de zahar,
  • 5 linguri de ulei,
  • 1 lingura smantana (optional)
  • 1/2 lingurita amoniu pentru prajituri,
  • 1/2 lingurita pudra de ghimbir,
  • un praf de scortisoara,
  • faina cat cuprinde,
  • colorant alimentar verde (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti cu ghimbir:

Ouale se amesteca cu zaharul si sarea, folosind o lingura de lemn. Se adauga treptat si uleiul, amestecand in continuare.


Se pune si smantana, amoniul stins cu zeama de lamaie, scortisoara si ghimbirul, dupa care se adauga faina. Se framanta. Se incorporeaza in aluat si colorantul.


Se intinde o foaie de aluat cu sucitorul si se decupeaza cu o forma braduti.


Se coc biscuitii la 180 de grade, cca 15 minute, sau pana incep sa se aureasca pe margini, in tava tapetata cu hartie de copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

18.03.2012, 15:24

LA multi ani!!

VERONICA2607 1

18.03.2012, 18:39

super

andreea_angelo 1

20.11.2012, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru