Brandada pe paine prajita cu usturoi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2014 | 2300 vizualizari

 

O reteta de aperitiv minunata a lui Gordon Ramsey.el a folosit ca peste file de cod eu nu am gasit si am pus file de pangasius si am adaugat in plus ceapa

 

INGREDIENTE

  • 350 g cartofi
  • 3 bucati de file de pangasius
  • 150 ml smantana
  • 150 ml lapte(eu am pus ceva mai mult)
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper/busuioc
  • 1 ceapa mica alba de apa sau rosie
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brandada pe paine prajita cu usturoi:

Intr-o tigaie se pune ulei de masline si bucatiile de peste,impreuna cu condimentele.Se lasa acteva minute pe fiecare parte,iar cand e gata se scoate pe o farfurie sa se raceasca.


Cartofii se taie cuburi,se pun intr-o cratita,se adauga laptele ,smantana si usturoiul taiat felii, se pun la fiert pana se inmoaie(eu am mai adaugat lapte si bineinteles nu au fost gata dupa 10-12 min cum scrie in carte).


Daca mai ramane zeama se scurg cartofii si se paseaza usor,se pune sare si se dau deoparte.


Peste se face bucatele mici,se amesteca cu cartofii pisati.


Ceapa se toaca marunt,se pune ulei de masline si zeama de lamaie,se amesteca bine si se adauga peste compozitia de cartofi.


Se orneaza cu patrunjel proaspat.

 

TIPS-URI

1

Se serveste la temperatura camerei de preferabil pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Brandada pe paine prajita cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

Bya Ralu 1

27.01.2014, 22:42

multumesc

Lia_ 1

29.01.2014, 08:47

interesant
daca este marca lui GR trebuie sa fie f. bun

Bya Ralu 1

23.03.2014, 16:51

e super lia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece