Branza de burduf cu ou si mamaliguta

de Ina in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 4728 vizualizari

 

O mancarica pe care-o gatesc si servesc cu placere, de fiecare data cand am ocazia ;)

 

INGREDIENTE

  • branza de burduf ( 300 g )
  • 2-3 oua fierte
  • unt pentru tapetat vasul
  • 50 g cascaval 
  • patrunjel 
  • piper
  • mamaliga fierbinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de burduf cu ou si mamaliguta:

Mai intai preparam mamaliguta si fierbem ouale.


Cand mamaliga este inca fierbinte, ungem un vas de yena cu unt, apoi asezam straturi alternative de mamaliga, branza de burduf, rondele de ou fiert si iar mamaliga. Deasupra radem cascaval si presaram verdeata si putin piper.


Dam vasul la cuptor 10 - 15 minute, apoi portionam si servim fierbinte.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de branza, dar cea de burduf se preteaza foarte bine la acest preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de burduf cu ou si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 01:38

yuummmyyyyyyyyy !!!

MIUTA 1

21.11.2010, 17:23

mor de pofta,arata excelent

mena29 1

26.12.2010, 17:00

Suuuper arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi frantuzesti