Tarta cu branza sarata

de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2015 | 2472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de aluat sarate sau foietaj (sa nu fie aluat dulce)
  • 250 g branza ricotta
  • 150 g ricotta sarata,telemea
  • 150 g branza moale(urda,branza de capra,etc)
  • 70 g parmezan
  • sare
  • 5 galbenusuri
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza sarata:

Se dau pe razatoare branzetuile sau se sfarma cu mana,apoi se amesteca cu sare si galbenusuri.

Albusurile se bat spuma tare si se amesteca incet cu branza.

Se aseaza prima foaie de aluat in tava se adauga branza,apo cealalta bucata de aluat taiata fasii.

Se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

14.04.2015, 15:37

Imi place mult!

Geanina87 1

14.04.2015, 19:25

Rocsi 1

14.04.2015, 19:54

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval