Tarta cu branza sarata

de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2015 | 700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de aluat sarate sau foietaj (sa nu fie aluat dulce)
  • 250 g branza ricotta
  • 150 g ricotta sarata,telemea
  • 150 g branza moale(urda,branza de capra,etc)
  • 70 g parmezan
  • sare
  • 5 galbenusuri
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza sarata:

Se dau pe razatoare branzetuile sau se sfarma cu mana,apoi se amesteca cu sare si galbenusuri.


Albusurile se bat spuma tare si se amesteca incet cu branza.


Se aseaza prima foaie de aluat in tava se adauga branza,apo cealalta bucata de aluat taiata fasii.


Se da la cuptor pentru 20-30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

14.04.2015, 15:37

Imi place mult!

Geanina87 1

14.04.2015, 19:25

Rocsi 1

14.04.2015, 19:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta mediteraneana cu feta si rosii marinate