Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2013 | 1196 vizualizari

 

Laurici este de vina! :-*

 

INGREDIENTE

  • o cutie Branza Fondue Delaco
  • o capatana de usturoi
  • o ramurica de rosii
  • 50 ml suc de rosii (gros)
  • 4-5 linguri cu ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc
  • pentru servit: felii de paine integrala
  • condimente dupa gust: sare, rozmarin si pudra de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii:

Incepem prin a pregati sosul de rosii astfel: in vasul cooker-ului asezam rosiile, capatana de usturoi taiata la unul din capete, pana aproape de baza, avand grija sa nu se desfaca, asa ca la mine :D Optional puteti adauga si catei de usturoi curatati, insa va zic de pe acum ca nu se compara deloc gustul cu cel al usturoiului copt in intregime, in foaie. Adaugam uleiul peste rosii si usturoi, condimentam din plin dar dupa gust si setam din MENU functia BAKE la o temperatura de 150 grade pentru 20 de minute. In ultimele 5 minute adaugam si sucul de rosii. Intre timp, in cuptorul aragazului, asezam vasul cu branza  si il lasam cam 15-20 de minute (daca se poate seta temperatura o potriviti la 200 de grade). Dupa ce o scoatem din cuptor, o lasam cateva minute sa se racoreasca, dupa care servim branza fondue cu bucati de paine si usturoi copt in sos. Este interesanta, insa depinde de gusturi, POfta buna.

 

TIPS-URI

1

Initial pregatisem si paine prajita. Imi pare ca se potriveste mult mai bine, insa am uitat de ea in cuptor si a fost putin mai colorata , un portocaliu-maro accentuat,,, a fost buna tare dar nu se potrivea in poze :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii-0
Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii-1
Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii-2
Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii-3
Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii-4
Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii-5
Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii-6

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

12.12.2013, 15:02

Rocsi

Rocsi 1

12.12.2013, 19:56

Eu inca nu am folosit-o. Dupa post cred ca o las sa manance si mama.

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

12.12.2013, 21:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05