Branzoaice

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 4767 vizualizari

 

nu stiu daca asa se fac ,dar sotul meu vroia sa manance branzoaice si eu am facut o combinaite care a iesit bestiala

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • jumatate de cub de drojdie
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • 200 g branza sarata
  • 2 oua (unul pentru uns )
  • 2 linguri de iaurt simplu
  • 50 gr seminte de susan
  • faina cam 500g ,daca mai e nevoie mai adaugati
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Incalzim laptele si il amestecam cu drojdia, zaharul si sarea pana se topesc, apoi incepem sa adaugam faina in ploaie pana obtinem o coca ca pentru paine. Framantam bine si la sfasit adaugam cele 2 linguri de ulei, le incorporam bine si punem coca obtinuta la dospit circa 30 de minute, pana isi dubleaza volumul.

Intre timp pregatim umplutura: radem branza sarata, amestecam cu cele 2 linguri de iaurt si un ou, le amestecam bine .

Impartim coca si formam niste bulgarasi pe care ii intindem cu sucitorul. Punem cate o lingura de umplutura si le rulam, apoi le asezam in formele unse cu ulei. Le ungem deasupra cu ou si le presaram cu seminte de susan. Le coacem la 180 grade timp de 30-45 de minute.

Eu am facut si tava normala dar si in forma de briose, imi place mai mult cum au iesit

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

08.06.2013, 09:01

andreiioanamihaela 1

08.06.2013, 16:56

Ma torturezi cu bunataturile astea! te puuup!

jolygina 1

08.06.2013, 19:43

lasa Ioana ca o sa vina vremea si cand o sa le facem inpreuna ,sau cel putin sa le savurezi si tu

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Placinta de casa, cu branza si spanac