Branzoaice

de Alina26 in Prajituri, 4 Dec 2013 | 3102 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 750g faina
  • 2 oua
  • 25g drojdie
  • 250ml lapte dulce caldut
  • 10lg ulei caldut
  • coaja rasa de la o porocala si o lamaie
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100g zahar
  • un varf de cutit de sare

Umplutura:

  • 350g branza de vaci
  • 2 oua
  • 75g zahar
  • 1 plic zahar vanilat

Pentru uns si ornat:

  • 1 galbenus
  • 1lg lapte
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

1.Intr-un bol am pus faina,in mijloc am pus sarea,zahar,coaja rasa de portocala si lamaie,drojdie,ouale,zahar vanilat si am mestecat cu o furculita.Apoi am pus incet-incet laptele caldut si am continuat sa framant cu mainile.Apoi am pus uleiul caldut incet-incet,continuand sa framant.Am pus la crescut acoperit cu un prosop curat.


2.Am mestecat branza cu zaharul,zaharul vanilat si ouale.


3.Dupa ce a crescut aluatul am luat bucati de aluat si le-am intins cu sucitorul.Trebuie intins bine.In mijloc am pus o lingura de branza si am inchis branzoaica,aducand aluatul de pe margine in centru.


4.Cand am terminat de facut branzoaicele le-am uns cu galbenus batut cu o lingura de lapte.


5.Am dat la cuptorul preincalzit la 180° timp de 40 de minute,pana s-au rumenit.


Am scos din cuptor,am lasat sa raceasca si le-am pudrat cu zahar pudra.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Krystyan Trendy 1

04.12.2013, 20:51

delicioase

Alina26 1

04.12.2013, 21:29

Da rocsi..vino ca au mai ramas..!!!

Alina26 1

04.12.2013, 21:29

va multumesc pentru aprecieri!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Branzoaice