Branzoaice din foetaj

de mamaieelena in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 4877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de 275gr.proaspat
  • 1 ou pentru uns branzoaicele
  • 100 gr smantana
  • 125 gr.branza dulce
  • 2 linguri cu miere
  • coaja de lamaie rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice din foetaj:

Desfac aluatul si-l tai in 8 bucati iar branza cu smantana,mierea si coaja de lamaie le amestec intr-un castron si apoi impart amestecul in mod egal la cele 8 bucati de aluat.


Cele patru colturi le unesc la mijloc si ung cu ou pe deasupra,Le asez in tava pregatita cu hartie de copt si dau la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 30 minute depinde de cuptor.


Eu am pus pe deasupra sos de capsuni(am zdrobit capsunile cu blenderul de mana si am pus cu zahar)pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice din foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mamaieelena 1

10.05.2011, 07:41

cristina_dana,lia,Dya, multumesc

mamaieelena 1

10.05.2011, 07:43

cris,MIUTA,MotanLaOale,mirela va multumesc la toti pt aprecieri

jolygina 1

10.05.2011, 20:03

mai e si pentru noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu smantana si dulceata