Brazi din turta dulce

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 2505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 150 gr miere
  • 50 gr zahar brun
  • 2 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 500 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja rasa de la 1 portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brazi din turta dulce:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.


2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si coaja de portocala. Intr-un bol bate untul cu mierea si zaharul apoi incorporeaza ouale – cate unul pe rand, urmate de esnta de vanilie si ingredientele uscate.


3. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si taie din el mai multe forme de stele/flori – de diferite marimi. Da biscuitii la copt 10-12 minute apoi lasa-I sa se raceasca.


4. Pentru asamblare, lipeste cativa biscuiti de diferite marimi intre ei cu putina glazura de zahar.Decoreaza brazii cu glazura de zahar verde si alte decoratiuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brazi din turta dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mena29 1

10.01.2011, 10:34

LUK 1

10.01.2011, 13:25

frumosi frumosi

mirela0911 1

11.01.2011, 14:56

foarte draguti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de frisca.