Briose

de doinatarcea in Prajituri, 6 Oct 2015 | 2022 vizualizari

 

Aceste briose sunt o incantare pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 g zahar
  • 250 ml lapte
  • 250 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 400 g faina
  • 350 g visine din compot
  • 300 g ciocolata taiata cubulete
  • 1 lingura cacao
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Amestecam cu mixerul ouale cu zaharul, adaugam uleiul si jumatate din lapte si mixam.


Punem apoi faina cu praful de copt si adaugam treptat restul de lapte. Compozitia optinuta o impartim in doua, intr o parte adaugam visinele iar in cealalta parte adaugam cacaoa si ciocolata taiata bucatele.


Punem cu lingura compozitie in fiecare recipient si dam la cuptor la 250 grade pentru 20 minute. Briosele se coc in forme speciale in hartiute de briode. Ies in jur de 30 bucari.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

07.10.2015, 11:06

ce frumusele sunt!

MotanLaOale 1

07.10.2015, 11:46

Corinuta 1

07.10.2015, 15:23

Bine ai venit la noi! Spor la gatit si la postat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba