Briose aperitiv cu branza

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2015 | 1175 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 100 g branza de capra
  • 60g camembert
  • 80g telemea vaca
  • 3 linguri faina
  • un praf de copt
  • sare, piper, mix curry, oregano
  • ketcup
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu branza:


  • Branza de capra si telemeaua le-am dat pe razatoare, iar branza camembert am rupt-o in bucati mici.

  • Am amestecat ouale cu smantana si condimentele (sare, piper, mix curry, oregano), am adaugat faina amestecata cu praful de copt, apoi branza rasa.

  • Am pus hartie pentru briose in tava speciala si am turnat compozitie pana la jumatate, pentru a lasa loc sa creasca.

  • Am pus peste compozitie cate o bucatica de camembert, ketcup si am presarat putin oregano.

  • Am bagat la cuptor pentru 20 min.

  • Au iesit 30 de briose mici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Aletta 1

17.10.2015, 10:45

-Licurici- 1

17.10.2015, 11:32

Rocsi 1

17.10.2015, 21:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu marar la cuptor