Briose aperitiv cu paste fainoase

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2015 | 5568 vizualizari

 

Cred ca v-am mai spus ca imi plac tare mult aperitivele sub forma de briose.
Sunt tare bune si de efect in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste – cochilii
  • 1 l apa
  • ½ lingurita sare
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura pesmet
  • 150 gr cascaval Delaco
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 250 gr ciuperci conservate
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei dulce
  • Cimbru
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu paste fainoase:

Preparam intai pastele.


Punem apa la fiert si adaugam ½ lingurita sare.


Cand apa atinge punctul de fierbere, adaugam pastele si le lasam sa fiarba 15 minute pana sunt bine preparate.


Scurgem pastele de apa in care au fiert si le trecem prin jet de apa rece.


Preparam si restul ingredientelor.


Curatam legumele si le tocam marunt, apoi le punem la calit in uleiul incins.


Adaugam si sunculita taiata cuburi si presaram condimente si putina sare.


Cand legumele sut bine patrunse, le ridicam de pe foc si le adaugam in sita, peste paste.


Le lasam sa se scurga de ulei si sa se raceasca, amestecandu-le printre paste.


Amestecam cele trei oua cu smantana si pesmetul si adaugam peste ele, amestecul de ingrediente din sita.


Omogenizam bine amestecul rezultat si umplem cu el formele de briose, pe care le asezam intr-o tava.


Dam tava la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 de grade, iar cu 5 minute inainte de expirarea timpului, presaram peste briose, cascavalul ras si cateva frunze de patrunjel.


Sunt tare de efect si foarte gustoase, le recomand cu drag!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Merisor 1

24.06.2015, 08:15

Multumesc, draga Sidy! Te tzuc!

poa 1

24.06.2015, 08:56

- Andreea - 1

27.06.2015, 10:54

Super idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu masline

pe 14.09 la 15:44

Prajiturele whoopie

pe 14.09 la 15:29

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Tortilla