Briose cu albus, nuca si rahat

de luminita20_2006 in Dulciuri, 20 Oct 2009 | 2936 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe blogul Laurei, am preparat-o si a iesit f buna

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 200 gr zahat
  • 200 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 1 paharnuci + rahat
  • coji de portocala
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu albus, nuca si rahat:

Se bat albusurile spuma cand s-au albit se adauga zaharul in ploaie, continuaidu-se mixarea, dupa ceea faina amestecata cu praful de copt. , Se pune si uleul apoi se amesteca cu o paleta si amesecul de nuci cu rahat. Formele de briose se ung cu unt si se tapeteaza cu faina. Se dau la cuptor incins 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu albus, nuca si rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

ala_oancea 1

21.10.2009, 11:36

Foarte buna reteta atunci cand iti raman albusuri in plus. Am mai facut si eu tot felul de variante: cu capsuni, nuci, stafide ... ce gasesti prin camara

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose pufoase cu Nutella