Briose cu bacon si parmezan

de simsim82 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2014 | 5965 vizualizari

 

De ce sa ne bucuram de briose doar la desert? Putem savura o briosa "sarata" ca aperitiv sau la micul dejun! Sunt delicioase, chiar daca nu sunt dulci!

 

INGREDIENTE

  • 100 grame bacon afumat (costita afumata-fara os)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 375 g faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 125 g unt
  • 40 g braza rasa(tip parmezan) + 2 linguri pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu bacon si parmezan:

Se prajeste bacon-ul in propria grasime,apoi se adauga ceapa tocata si se lasa la foc mic pana incepe sa se rumeneasca ceapa. Intr-un castron punem toate ingredientele ''uscate'' si in altul toate ingredientele '' umede" amestecandu-le bine,apoi se unesc cele doua tipuri de ingrediente si se omogenizeaza compozitia.

Se umplu formele de briose 3/4 si se pudreaza cu parmezan,apoi se dau la cuptor la foc potrivit (180 grade) timp de 15-20 min.

Din aceasta compozitie ies 18-20 de briose mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu bacon si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv