Briose cu banane si ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 30 Sep 2015 | 1337 vizualizari

 

Dietetice sa stiti! :))))))

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri fulgi de ovaz
  • 2 oua
  • 2 linguri iaurt ( 10%)
  • 10 migdale
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura sirop de artar
  • vanilie
  • 1 banana
  • 1/4 ciocolata amaruie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si ciocolata:

Se fac pudra la blender migdalele si fulgii de ovaz, apoi se adauga cacaoa, banana, vanilia, siropul de artar, iaurtul si se mixeaza pana la omogenizare.


Umplem formele de briose cu aluat si deasupra punem ciocolata sau ce dorim noi.


Coacem briosele 15 sau 20 deminute la 180 de grade sau pana trec testul scobitorii.

 

TIPS-URI

1

optional puteti adauga 1/2 lingurita de unt de cocos, sau unt de cacao

2

puteti pune goji, merisoare, fulgi de cocos, stafide, orice va place

3

Daca le vreti mai dulci puteti adauga 1/2 lingurita de miere

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

merisor 1

03.10.2015, 06:57

Cat de bune sunt astea!

RuxyRux 1

04.10.2015, 23:17

Multumesc Merisor drag!

kytz 1

19.08.2017, 09:17

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu visine