Briose cu banane si iaurt

de mirela0911 in Prajituri, 30 Mar 2016 | 1386 vizualizari

 

Pe cat de rapid se prepara, pe atat sunt de bune!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1-1/2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 50 g Green Sugar
  • 225 g iaurt grecesc
  • 5 lg ulei
  • 50 g fulgi de ovaz
  • 200 g faina alba
  • 2 lg bilute cereale de cacao
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si iaurt:

Se curata bananele, se rup bucati si se pun intr-un bol. Se pun restul ingredientelor (ouale, Green Sugar, iaurtul, fulgii de ovaz, uleiul, faina, praful de sare, iar la final praful de copt si bicarbonatul de sodiu), mai putin bilutele de cereale. Se dau prin blender pana se omogenizeaza totul. La final se adauga bilutele de cereale si se amesteca cu o lingura.

Se pregatesc formele pentru briose. Se umplu pe trei sferturi fiecare forma cu aceasta compozitie. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumenesc si trec testul scobitorii.

Se servesc ca atare sau alaturi de o cafea, o cana cu lapte sau iaurt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

In locul bilutelor de cereale se pot folosi chipsuri de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

simona72 1

31.03.2016, 12:45

Astea imi plac mult!

Gherca Daniela 1

31.03.2016, 17:12

frumusele si gustoase!

Rocsi 1

01.04.2016, 20:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane si visine