Briose cu banane si iaurt

de mirela0911 in Prajituri, 30 Mar 2016 | 4425 vizualizari

 

Pe cat de rapid se prepara, pe atat sunt de bune!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1-1/2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 50 g Green Sugar
  • 225 g iaurt grecesc
  • 5 lg ulei
  • 50 g fulgi de ovaz
  • 200 g faina alba
  • 2 lg bilute cereale de cacao
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si iaurt:

Se curata bananele, se rup bucati si se pun intr-un bol. Se pun restul ingredientelor (ouale, Green Sugar, iaurtul, fulgii de ovaz, uleiul, faina, praful de sare, iar la final praful de copt si bicarbonatul de sodiu), mai putin bilutele de cereale. Se dau prin blender pana se omogenizeaza totul. La final se adauga bilutele de cereale si se amesteca cu o lingura.
Se pregatesc formele pentru briose. Se umplu pe trei sferturi fiecare forma cu aceasta compozitie. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumenesc si trec testul scobitorii.
Se servesc ca atare sau alaturi de o cafea, o cana cu lapte sau iaurt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

In locul bilutelor de cereale se pot folosi chipsuri de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

simona72 1

31.03.2016, 12:45

Astea imi plac mult!

Gherca Daniela 1

31.03.2016, 17:12

frumusele si gustoase!

Rocsi 1

01.04.2016, 20:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini-papanasi dietetici