Choux a la creme cu ciocolata

de LUK in Prajituri, 25 Ian 2011 | 2680 vizualizari

 

Cu dragoste pentru sotul meu..

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 125 gr faina
  • 3 oua
  • un plic de budinca de ciocolata+450ml lapte pt a o prepara
  • un plic de praf de frisca+130ml lapte pt a o prepara
  • un plic de zahar vanilat
  • 50 gr ciocolata cu lapte+3 linguri de lapte
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme cu ciocolata:

Se pregateste prima data aluatul in felul urmator:apa,uleiul si sarea se pun sa fiarba.Cand a dat primul clocot se ia de pe foc si se adauga faina(toata o data) si amestecam foarte bine.Apoi adaugam ouale rand pe rand amestecand bine dupa fiecare ou.


Dupa ce s-a racit spritam bilute in tava la distanta intre ele(se pot pune si cu o lingurita ).Se coc 30min(pana se rumenesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade.


Intre timp pregatim budinca (conform instructiunilor de pe plic..eu am folosit doar 450ml lapte) trebuie sa fie rece cand umplem gogosile.Dupa ce s-au copt toate preparam frisca(conform instructiunilor de pe plic..eu am folosit doar 130ml lapte).In praful de frisca adaugam si un plic de zahar vanilat.


Dupa ce s-au racit gogosile le taiem pe jumatate .punem un strat de budinca de ciocolata si apoi unul de frisca.


Topim ciocolata cu 3 linguri de lapte si ungem gogosle cu ea calduta(cu varful unei lingurite).Optional se pot pudra cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Cris2711 1

28.01.2011, 17:48

Luk mai ai?

LUK 1

28.01.2011, 22:04

Nico..data viitoare

LUK 1

28.01.2011, 22:04

Oo Criss...nu te am mai vazut demult..pentru tine mai fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Eclere