Briose cu branza si struguri

de anca_rm in Prajituri, 15 Oct 2013 | 1107 vizualizari

 

In ultima vreme am facut multe briose , si nu am avut timp sa postez.aa ca acum o sa mai postez o reteta de briose .

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 100 ml iaurt
  •  250 g faina
  •  150 g branza de vaca (scoaca )
  •  1 lingurita praf de copt
  •  1 lingura coaja rasa de lamaie
  •  50 ml ulei
  •  aproximativ 80 boabe struguri
  • un praf de sare
  • Un plic zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza si struguri:

Ouale se bat spuma cu putina sare si zahar.


Se adauga iaurtul ( se poate folosi iaurt grecesc , eu am folosit lapte batut ) si se amesteca bine, apoi punem branza de vaci maruntita bine cu o furculita , coaja rasa de lamaie , uleiul si amestecam (atentie daca folositi mixerul sa nu stropeasca). Punem faina si praful de copt si omogenizam bine.


Aluatul rezultat in punem in formele de briose , punem cate o lingura de aluat si punem 3 boabe de struguri , apoi mai punem o lingura aluat si deasupra punem din nou 3 boabe de struguri .Deasupra presaram putin zahar tos.


Le dam la cuptor cam 20- 30 minute.


Briosele trebuie sa fie rumene cand sunt gata .


Daca doriti se pot orna , sau glazura.


Pofta mare!




 

TIPS-URI

1

briose,

2

prajiturele cu branza si fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza si struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

anca_rm 1

16.10.2013, 08:22

Rocsi , Dia , Mon multumesc

Lia_ 1

16.10.2013, 15:32

m-am speriat, credeam ca le-ai gatit toate de-odata

anca_rm 1

16.10.2013, 16:21

nu , nu toate odata , doar ca nu prea am apucat sa le postez

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Briose cu Finetti si ness